Z Tribalwars Wiki CZ
Přejít na: navigace, hledání

Zrušení účtu

Jakmile předá hráč svůj účet ke zrušení, již není možné se přihlásit na daný svět. Po cca. 5 dnech bude účet z daného světa zrušen.

Účet bude smazán pouze pro daný svět. Fórum účet a účet do ostatních světů zůstává.


Jak zrušit účet

Zrušit účet můžete v Hlavní nabídce "Nastavení" -> "Účet" a dole najdete "Zrušit účet". Zadáte heslo a potvrdíte OK.

Zrušení účtu..PNG

Co kdy zůstane

Pokud tě zajímá, co se stane, když zrušíš účet, dáš začít znovu nebo když ti přeberou vesnici (a ty musíš hrát od začátku), zde jsou odpovědi:

Položka Otázka Začít znovu Přebrání nepřítelem Zrušit účet a znovu se registrovat Smazání z neaktivity
Zlaté mince Zůstanou mi zlaté mince? Ne Ne Ne Ne
Barbarská vesnice Změní se moje vesnice na barbarskou vesnici? Ano* Ne Ano Ano
Barbarská vesnice Když se změní moje vesnice na barbarskou vesnici, zůstanou v ní původní jednotky? Ano Ne Ano Ano
Barbarská vesnice Když se změní moje vesnice na barbarskou vesnici, zůstanou v ní cizí jednotky? Ano Ne Ano Ano
Barbarská vesnice Když se změní moje vesnice na barbarskou vesnici, zůstanou původní jednotky na podpoře v jiné vesnici? Ne Ne Ne Ne
Bonusy Zůstanou aktivované (např. trvalé) bonusy vesnice aktivní? Ano Ano Ano Ano
Úspěchy Zůstanou mi úspěchy ze světa? Ano Ano Ne Ne
Úkoly Zůstane mi dosažený pokrok v úkolech? Ne Ne Ne Ne
Poražený nepřítel Zůstanou mi body za poraženého nepřítele (jako útočník, obránce atd.)? Ano Ano Ano Ano
Paladin Zůstanou paladinovi jeho schopnosti? Ano Ano Ne Ne
Šlechtic Zůstanou v panském domě nějací šlechtici? Ne Ne Ne Ne
Prémium Zůstanou aktivované moje prémiové funkce? Ano Ano Ano Ano
Položky Zůstanou mi v inventáři získané předměty? Ano Ano Ne Ne
Body v minihře (události) Zůstane mi pokrok v herní události? Ano Ano Ne Ne

(*Pokud začneš znovu po dobu začátečnické ochrany, původní vesnice zmizne.)

Úplné zrušení účtu

V případě, že by se hráč rozhodl úplně zrušit svůj účet i se souvisejícími daty, může tak učinit po kliknutí následujícího odkazu, kde musí vyplnit to, co po něm systém žádá (https://goodbye.innogames.com/login?locale=cs_CZ).

Toto zrušení je nevratné a v případě, že by hráč chtěl opět začít hrát Divoké Kmeny, musí se znovu zaregistrovat!